Επιμηχανική: Σας στηρίζουμε σοβαρά και υπεύθυνα!
el el
home

Εταιρεία

ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ktirioΗ Εταιρεία μας προήλθε το 1998 από την βασικότερη ανάγκη του αρτοποιού-ζαχαροπλάστη που είναι η άμεση και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη.

Ο ιδρυτής της εταιρείας μας ΕΜΜ. ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ αντιλαμβανόμενος της ανάγκες του χώρου δημιούργησε μια επιχείρηση η οποία σκοπό έχει να βρίσκετε πάντα στο πλευρό του αρτοποιού- ζαχαροπλάστη, με σωστές λύσεις, συνεχή ενημέρωση των τεχνολογικών εξελίξεων και παρακολούθηση όλον τον καινοτομιών.
Στεγαζόμενη πλέον στον ιδιόκτητο χώρο της 800 τ.μ. με έδρα το Ηράκλειο της Κρήτης αποτελεί την μοναδική εταιρεία παροχής άμεσης τεχνικής υποστήριξης σε όλη την Κρήτη ολόκληρο το 24ωρο , από έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Διαθέτει 2 πλήρως εξοπλισμένα κινητά συνεργεία άμεσης υποστήριξης , ειδική μονάδα άμεσης αντικατάστασης του μηχανήματος σε περίπτωση σοβαρής βλάβης και τον αρτιότερο χώρο συνεργείου και ανακατασκευών 500 τ.μ., εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Ο χώρος της αποθήκης είναι εφοδιασμένος με πλήρη γκάμα ανταλλακτικών και αναλώσιμων.

Ειδικό σχεδιαστικό τμήμα επιμελείται όλες τις ανοξείδωτες και μη κατασκευές σύμφωνα με τις απαίτησης και της ανάγκες του χώρου του πελάτη μας.

                                                                   temp2

Ο σχεδιασμός και ανακαίνιση των καταστημάτων γίνεται με την βοήθεια φωτορεαλισμού, όπου απεικονίζεται η πραγματική μελλοντική εικόνα του χώρου.

Άνετος εκθεσιακός χώρος 300 τμ., καινούργιων και μεταχειρισμένων μηχανημάτων, όπου μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε το μηχάνημα που σας ταιριάζει.

Το τμήμα πωλήσεων και εισαγωγών μας, είναι πλήρως ενημερωμένο για όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις και έχει τη δυνατότητα να σας συμβουλεύει και να σας προτείνει της πλέον ενδεδειγμένες λύσεις στις ανάγκες σας.
Συνεργαζόμαστε επίσης με ειδικούς τροφίμων τόσο στον τομέα της παραγωγικής διαδικασία όσο και στο σχεδιασμό - στήσιμο του χώρους σας, οι οποίοι σας συμβουλεύουν και σας υποδεικνύουν τις αρμόζουσες και συμβατές λύσεις.